Menu Search
Terug naar Nieuws

Home Nieuws SPIE neemt deel aan Promotiedagen en Main Industry beurs

SPIE neemt deel aan Promotiedagen en Main Industry beurs

Met vestigingen over het hele land verspreid is SPIE altijd dicht bij de klant. Lokale aanwezigheid is daarom ook één van onze kernwaarden. In het noorden van het land zijn we in de maand november goed vertegenwoordigd op beurzen.

SPIE neemt deel aan de Promotiedagen op 7 en 8 november in MartiniPlaza in Groningen. Benieuwd naar wat SPIE te bieden heeft? Kom dan naar hét zakelijke ontmoetingspunt van Noord-Nederland en maak (nader) kennis met ons in stand 2021. Graag tot dan!

Naast de Promotiedagen in Groningen nemen wij ook deel aan de Main Industry beurs in de TT Hall in Assen. Hier kunnen bezoekers de nieuwste trends op het gebied van industrie 4.0 bekijken. Op de stand van SPIE (121) informeren wij u graag over innovatieve oplossingen met een focus op maintenance intelligence. Zien we u daar?

 

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met Rogier Paanakker

+31 (0)6 30520228 r.paanakker(at)spie.com