Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE continueert partnership met ETT

SPIE gaat de E&I-werkzaamheden voor het ETT4 project van Euro Tank Terminal (ETT), onderdeel van VTTI, uitvoeren. Het project omvat de uitbreiding van vier nieuwe tanks op de site van het Rotterdamse opslagbedrijf.

SPIE onderhoudt al enkele jaren de E&I-installaties op de site van ETT, is flexibel en innovatief, zit in de buurt en werkt, ook voor deze grote opdracht, met een dedicated projectmanager die bekend is op en met de locatie. SPIE gaat de laagspanninginstallaties aansluiten en de instrumentatie verzorgen. Concreet betekent het dat SPIE de kabelbanen gaat installeren en de kabels zal leggen en aansluiten. Daarnaast legt SPIE de verlichting, camera’s en brandmeldsystemen aan en zal het geheel inbedrijfstellen. De werkvoorbereiding is in gang gezet en het werk zal halverwege 2018 gereed zijn.

Dennis Vrijenhoek is in zijn rol als business development manager verantwoordelijk voor het commerciële traject. Hij blikt tevreden terug: ″De eerste oriënterende gesprekken met ETT dateren vanaf eind 2016 en hebben er uiteindelijk toe geleid dat ETT de klus met SPIE gaat klaren. Dat is een blijk van goed vertrouwen.″

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Dennis Vrijenhoek

+31 (0)6 53273318 dennis.vrijenhoek(at)spie.com