Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE werkt mee aan opmars van Hudson’s Bay

SPIE, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie, heeft voor een aantal vestigingen van Hudson’s Bay een rol gespeeld in de totstandkoming van het nieuwe interieur. In Almere, Amsterdam, Rotterdam en Maastricht werd en wordt gewerkt aan de gebouwgebonden installaties.

Een mooie opdracht waarbij de landelijke spreiding van SPIE goed van pas komt. Vanuit diverse SPIE-vestigingen worden de winkelpanden uitgebreid of aangepast volgens de wensen van Hudson’s Bay. Het betreft zowel elektrotechnische- als HVAC-werkzaamheden. Er wordt gewerkt in onderaanneming van MVRO, projectbureau voor retailbouwmanagement en Head Contractor van Hudson’s Bay.

In Maastricht werden de W- en sprinklerinstallaties aangepast en werden de E-installaties en de brand- en ontruimingsinstallaties vernieuwd. In Almere werden de E-installaties aangepast en de HVAC geoptimaliseerd. In Rotterdam installeerde SPIE nieuwe W-installaties en in Amsterdam werd een gloednieuwe sprinklerinstallatie aangelegd. Een multitechnische opdracht voor SPIE, die verschillende business units inzette om de opdracht te vervullen.

Retailmarkt

Het onlangs door SPIE geacquireerde Aaftink zorgt, samen met de overname van Ad Bouman, voor een riante positie in de retailmarkt voor SPIE. “Een opdracht als deze onderstreept de win-win-situatie voor beide partijen na overname”, concludeert Aaftink-directeur Paul Matlung.