Menu Search
Terug naar Nieuws

POPcentrale glasvezel geplaatst

In Heeswijk-Dinther werd vorige week de POPcentrale geplaatst; de wijkcentrale die gemeente Heeswijk-Dinther voorziet van glasvezel. Deze klus werd geklaard door SPIE, in opdracht van E-Fiber.

Het kostte wat meer tijd dan verwacht, omdat er op de geplande locatie een bundel kabels in de grond bleek te zitten die niet stonden geregistreerd. In overleg met de gemeente werd besloten om de tafeltennistafel op het speelveld enkele meters te verplaatsen. Met een knap staaltje stuurmanskunst werd de wijkcentrale op zijn plek gehesen.

Projectleider van SPIE, Jorg van Dinther, had de dag ervoor op een basisschool nog uitgelegd hoe dat precies in zijn werk zou gaan. Voor de huidige schooljeugd worden dit soort toekomstgerichte projecten namelijk steeds belangrijker.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met Ad Schippers

+31 (0)6 511 839 92 ad.schippers(at)spie.com