Menu Search
Terug naar Nieuws

Een nieuwe verdeler in twee weken

De eerste opdracht voor Elatec, dé Europese leverancier van 10 kV-verdelers, in Nederland: het vervangen van de 10 kV-verdeler van de Maastrichtse papierfabriek Sappi. Elatec koos voor SPIE om deze te installeren. “Een leuk, maar uitdagend project”, zo omschrijft Business Unit manager Peter Grispen het. De verdeler moet namelijk in twee weken tijd worden weggehaald, worden ontmanteld, er moeten voorbereidingen worden getroffen voor de nieuwe verdeler, deze moet worden geplaatst, worden aangesloten en inbedrijf worden gesteld. Om dat te bewerkstelligen wordt er door SPIE in ploegendienst gewerkt en start met zo snel mogelijk met alle mogelijke voorbereidingen.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Peter Grispen

+31 (0)6 230 003 91 peter.grispen(at)spie.com