Menu Search
Terug naar Nieuws

Dronepiloten van SPIE genomineerd voor innovatieprijs UNETO-VNI

SPIE is genomineerd door brancheorganisatie UNETO-VNI voor de Innovatie Award, die tijdens hun lustrum op 27 september voor het eerst wordt uitgereikt. Inspecties met drones besparen kosten en tijd en zijn veiliger. Met de drone kunnen nu ook moeilijk bereikbare plekken geïnspecteerd worden. Het verkrijgen van de dronelicentie en de ambities van SPIE voor het werken met de drone, zijn eerder dit jaar, net als de andere negen genomineerde projecten, door De Techniek achter Nederland uitgelicht als voorbeeld voor de sector.

De genomineerde projecten zijn de meest gelezen projecten op de website van De Techniek achter Nederland. De selectie van 10 is gemaakt door de hoofdredacteuren van de gerenommeerde vakbladen K&S en E&I. Zij hebben de projecten beoordeeld op innovatie, vakmanschap, ondernemerschap en samenwerking in de keten.

De eerste online stemronde is van start gegaan, waarna er een top-3 overblijft. SPIE wil uiteraard in die top 3 komen, dus breng ook je stem uit! Dat kan via deze link: https://www.uneto-vni.nl/innovatie-award.

Op 27 september geeft de top-3 een korte pitch over zijn of haar project, waarna de deelnemers van het evenement ter plekke op hun favoriet stemmen. Voor de winnaar staan mooie prijzen klaar, dus help SPIE naar de top 3!

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Johnny van der Poel

+31 (0)6 10879352 j.vanderpoel(at)spie.com