Menu Search
Terug naar Nieuws

Op veiligheid concurreer je nooit

Een open houding en actieve kennisdeling, daar draait het bij veiligheid om voor Eugène de Roodt, directeur Industry services bij SPIE. Ook innoveren werkt volgens hem alleen als je kennis deelt en samen optrekt.

In de nieuwsbrief van de RDM Training Plant van deze week verscheen o.a. een artikel met Eugène de Roodt, directeur Industry services bij SPIE. ‘De kans om techniekstudenten te enthousiasmeren was voor ons een van de belangrijkste redenen om met de RDM Training Plant mee te doen. Wij zouden als bedrijf straks graag docenten leveren voor trainingen op de Training Plant. Zij ervaren de personeelstekorten waar we als bedrijf mee te maken hebben dagelijks zelf en weten uit ervaring wat belangrijk is qua veiligheid. Een effectievere manier van werven is er voor ons als industrie niet.”

Lees hier het volledige artikel: http://bit.ly/2piBdME

Wilt u meer weten over de RDM Training Plant?

Neem contact op met Joop Hekkelaan

+31 (0)6 124 607 50 j.hekkelaan(at)spie.com