Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE als één van de grootste spelers op Maintenance Next 2017

SPIE, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie, was van 11 tot en met 13 april 2017 prominent aanwezig op de Maintenance Next, dé belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux. De indrukwekkende stand meteen bij de ingang, nodigde uit om te netwerken en kennis te delen over de ontwikkelingen op het gebied van onderhoud.

Rotterdam is een belangrijke regio voor SPIE Nederland, omdat er veel grote klanten zijn gevestigd. Het was voor SPIE niet meer dan logisch om weer net zo zichtbaar te zijn als twee jaar geleden. Er werd bewust gekozen voor een open stand: “Bij SPIE vinden we het belangrijk om kennis te delen. Dat vraagt om een open, transparante opstelling. Dat zie je terug in deze stand”, licht Bianca Benard, Manager Communicatie van SPIE Nederland, toe.

Internationale presentaties

SPIE presenteerde een aantal van haar innovatieve, slimme oplossingen, zoals de Smart Panel solution, virtual en augmented reality en de draadloze backhaul netwerk infrastructuur van SPIE UK. Verder werd de visie van SPIE op smart industry gepresenteerd en was de SPIE-drone te bekijken.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Ard van Toledo

+31 (0)6 10879256 a.vantoledo(at)spie.com