Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE en CommScope verlengen hoogst mogelijke samenwerkingsvorm

SPIE, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie, heeft uit handen van CommScope, leverancier van onder andere SYSTIMAX®, een verlengd certificaat voor 2017 voor « Premier » Installer van SYSTIMAX ontvangen. SPIE Nederland werkt al meer dan 20 jaar samen met CommScope en dat wordt bekroond met de verlenging van het prestigieuze certificaat. SPIE is de enige dienstverlener met deze status.

De SYSTIMAX bekabelingsoplossingen worden onder andere toegepast in datacenters, de utiliteit, overheid en zorg. Henry Visser, Service Delivery Manager van SPIE, licht de dienstverlening met CommScope toe: “Overal waar dataverkeer nodig is kunnen wij oplossingen van SYSTIMAX toepassen. Je hebt daarmee het beste van het beste.”

De beste kwaliteit voor de beste prijs

De samenwerkingsvorm geeft tevens toegang tot de beste inkoopcondities en verregaand commerciële samenwerking. “We zijn interessant voor bedrijven, ook internationale. We kunnen de oplossingen van het A-merk leveren tegen de beste prijs,” zegt Henry trots.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Michael Smit

+31 (0)6 506 010 82 michael.smit(at)spie.com