Menu Search
Terug naar Nieuws

Home Nieuws SPIE verhuist naar Maintenance Value Park Terneuzen

SPIE verhuist naar Maintenance Value Park Terneuzen

SPIE, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie, zal begin 2018 een nieuw kantoorpand met bijbehorende werkplaatsruimte in gebruik nemen op het Maintenance Value Park in Terneuzen.

De verhuizing is een strategische keuze, die als doel heeft om de klanten regionaal nog beter van dienst te zijn. De ligging van het Maintenance Value Park speelt daarbij een grote rol; direct naast de Westerscheldetunnel en op steenworpafstand van het DOW Chemical Terneuzen complex en de havens van Zeeland Seaports.

Meer ruimte

Het kantoorpand heeft bijna 1.900 m² aan kantoorruimte en 600 m² werkplaatsruimte. De huidige werkzaamheden van SPIE die plaatsvinden aan de Handelspoort 1 te Terneuzen en de activiteiten op het DOW-terrein zullen zich verplaatsen naar de nieuwe locatie. In het gebouw zullen werkzaamheden verricht en gecoördineerd worden voor Industry services, e-fficient buildings en SPIE-Controlec Engineering.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Misja van Oostenbrugge.

+31 (0)88 119 2100 m.vanoostenbrugge(at)spie.com