Menu Search
Terug naar Nieuws

SPIE tekent Health Deal bij Siza Het Dorp

Han-Michiel Verroen heeft op woensdag 25 januari namens SPIE de Health Deal getekend. Met een Health Deal slaan publieke en private partijen de handen ineen, waardoor innovatieve én kostenbesparende zorginnovaties tot stand komen en breed toepasbaar kunnen worden. Voorwaarde is dat de vernieuwing de kwaliteit van leven van de patiënt/cliënt verbetert.

Staatssecretaris Martin van Rijn ondertekende samen met Mies Bouwman, Claudia de Breij (het nieuwe gezicht van Het Dorp), Rob Hoogma (bestuursvoorzitter van Siza) en drie vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en kennisinstellingen de eerste Health Deal in de langdurige zorg voor Academy Het Dorp.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met Han-Michiel Verroen

+31 (0)6 513 697 60 han-michiel.verroen(at)spie.com