Menu Search
Terug naar Nieuws

Pitchbijeenkomst Academy Het Dorp

Tweeënzestig deelnemers luisterden 28 september naar vijftien inspirerende pitches tijdens de bijeenkomst van de Academy Het Dorp. SPIE nam er hier twee van voor haar rekening. De aanwezigen konden via een app vragen stellen en aangeven of ze bij de betreffende opdracht betrokken wilden worden. De pitcher ontving hier vervolgens een overzicht van en kan vervolgens direct contact opnemen om verder in gesprek te gaan.

Als eerste offciële partner van Academy Het Dorp kon SPIE natuurlijk niet ontbreken bij deze pitchbijeenkomst, die werd georganiseerd door Siza. Peter Tent van SPIE sprak over “Het fundament voor…” en Han Michiel Verroen nam de pitch over “Zelfredzaamheid” voor zijn rekening.

Academy Het Dorp

Om Het Dorp ‘superslim’ te maken is de Academy in het leven geroepen. In de Academy Het Dorp werken innovatieve partijen met elkaar samen om de ambities te realiseren. SPIE denkt mee over de invulling van deze nieuwe technologieën.

Lees meer over Het Dorp Vernieuwt

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Jacco Saaman

+31 (0)6 134 990 43 jacco.saaman(at)spie.com