Menu Search

Home Services Specialisten voor machinebouw

Specialisten voor machinebouw

Een partner moet weten wat er speelt binnen een bedrijf, bekend zijn met de processen, de markt kennen en vooruit denken. Met meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van de machinebouw is de business unit SPIE Planatec de helpende hand bij het flexibiliseren en managen van technische capaciteitsvraagstukken. Die ervaring helpt tevens mee om te adviseren in een optimale projectplanning. Dat geeft rust en zekerheid, bespaart kosten en tijd en verhoogt de productiviteit.

Zo’n 150 technische specialisten met ervaring op het gebied van machinebouw binnen verschillende branches werken bij opdrachtgevers uit het netwerk van SPIE. Onze specialisten met ervaring in diverse niches matchen perfect op opdrachten in onder de food-, automotive-, energie- en metaalbranche. Ze komen uit de buurt, dus dat werkt wel zo makkelijk.

Flexkrachten, detacheren of werving & selectie

Er zijn verschillende mogelijkheden om technisch personeel op elk gewenst niveau in te schakelen. Met een flexpool kan snel worden op- en afgeschakeld, zoals dat bijvoobeeld bij BESI, leverancier van halfgeleider assemblageapparatuur, gebeurde. Het levert tevens ene flinke kostenbesparing op personeelskosten op. Een detachering biedt wat meer zekerheid voor ene bepaalde periode, ideaal voor een tijdelijk project. De werving en selectie kan uit handen worden gegeven voor het aantrekken van nieuw personeel. Door structureel overleg weet SPIE precies wat er nodig is.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Harold Meijburg

+31 (0)6 43235216 harold.meijburg@spie.com