Menu Search

Home Services Specialisten voor machinebouw

Specialisten voor machinebouw

Een partner moet weten wat er speelt binnen een bedrijf, bekend zijn met de processen, de markt kennen en vooruit denken. Met meer dan 15 jaar ervaring in de wereld van de machinebouw is de business unit SPIE Planatec de helpende hand bij het flexibiliseren en managen van technische capaciteitsvraagstukken. Die ervaring helpt tevens mee om te adviseren in een optimale projectplanning. Dat geeft rust en zekerheid, bespaart kosten en tijd en verhoogt de productiviteit.

Zo’n 150 technische specialisten met ervaring op het gebied van machinebouw binnen verschillende branches werken bij opdrachtgevers uit het netwerk van SPIE Planatec. Onze specialisten met ervaring in diverse niches matchen perfect op opdrachten in onder andere de food-, automotive-, energie- en metaalbranche. Ze komen uit de buurt, dus dat werkt wel zo makkelijk.

Detachering, werving & selectie of flexpool?

De sterk wisselende orderintake in de machinebouw vraagt naar verschillende mogelijkheden om technisch personeel in te schakelen. Onze klant wil reeds ingewerkte specialisten op de vloer, zodat er snel een begin kan worden gemaakt. Door middel van detachering bouwen wij een pool op met voor ons bekende specialisten die steeds weer inzetbaar zijn. De werving en selectie kunnen wij uit handen nemen door het aantrekken van nieuw personeel. We hebben immers door de jarenlange relatie een goed beeld van de benodigde competenties. Inzet vanuit de flexpool biedt extra (tijdelijke) capaciteit, mocht dit alles nog niet voldoende zijn.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Harold Meijburg

+31 (0)6 43235216 harold.meijburg@spie.com