Menu Search

Home Services Retail

Retail

De business unit Retail van SPIE ondersteunt professionals in de retail in productpresentatie, comfort, beveiliging en communicatie in hun filialen. Winkelintelligentie is het overkoepelende begrip van de concepten die SPIE samen met haar klanten uitwerkt. SPIE begrijpt hoe belangrijk de rol van techniek is in een winkel en is in staat om professionals in de retail volledig te ontzorgen. Of het nu gaat om winkelautomatisering, koel- of warmtetechniek, elektrotechniek of energiemanagement. Voor food en non-food retailers. Met innovatie en vakmanschap kunnen wij de retailer helpen zijn doelstellingen te behalen. Omdat onze technische oplossingen het retail-proces eenvoudig(er) maken.

Samen met onze partners bieden we multidisciplinaire oplossingen. Dat doen we vooral voor toonaangevende ketens in diverse branches, zoals food (Albert Heijn, Sligro), mode (Hudson’s Bay, TK Maxx, Decathlon), horeca (Coffee Fellows, Subway).

“Volgende Week Open”-verbouwingen bij Albert Heijn; een vak apart

SPIE verzorgt de totale elektrotechnische-, data- en brandmeldinstallatie voor Albert Heijn bij de zogeheten “Volgende Week Open”-verbouwingen. Een optimale voorbereiding en strakke planning zorgt ervoor dat de realisatie snel en efficiënt verloopt. Elke keer weer een uitdagende klus die alleen lukt als je met partners werkt die als één team gaan voor het gezamenlijke resultaat.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Bruno van Burik

+31 (0)85 902 06 50 bruno.vanburik@spie.com