Menu Search

Home Services Engineering

Engineering

We beschikken over ruim 300 multidisciplinaire engineers in Nederland, die gespecialiseerd zijn in front-end, basic- en detailengineering, procurement, project- en constructiemanagement. We zijn een gerenommeerde EPC-contractor voor de procesindustrie en energiebedrijven. We zijn thuis in een veelheid van technische installaties. Van begin to eind ondersteunen we onze opdrachtgevers bij de realisatie van hun projecten met de inzet van state of the art know-how, jarenlange ervaring en flexibele projectaanpak.

Onze dienstverlening houdt niet op bij engineering. Wij kunnen het complete traject van conceptual design tot en met de bouw, in bedrijfstelling en onderhoud voor u verzorgen. Dit is een unieke constructie waar SPIE zich mee onderscheid.

SPIE loopt voorop met nieuwe innovaties, waaronder 3D laserscannen en Asset@YourDesk oplossingen.

3D laserscannen volgens SPIE: 'Asset@YourDesk'

Dit is een nauwkeurige en snelle manier om de as built situatie van een gehele plant of installatie tot op enkele millimeters nauwkeurig en in 3D weer te geven. Het is in de installatiewereld gebruikelijk dat er wordt gemeten tot een afstand van 25 meter, maar sinds kort heeft SPIE de beschikking over een scanner die tot maar liefst 300 meter meet.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Daniël Libregts

+31 (0)6 494 047 64 d.libregts@spie.com