Menu Search

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt zijn klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.

Met ruim 38.000 medewerkers verdeeld over bijna 600 vestigingen in 38 landen genereert de SPIE Groep een geconsolideerde omzet van €5,3 miljard en een geconsolideerde EBITA van €351 miljoen in 2015.

Certificaten

SPIE Nederland en haar business units beschikken over diverse certificaten en erkenningen. Het totaaloverzicht is in de link hieronder te vinden.

Downloads

Vanuit onze groene ambitie streeft SPIE ernaar om alle documentatie, zoals jaarverslagen en brochures, te digitaliseren en alleen te printen indien dit noodzakelijk is. Onze publicaties zijn daarom via Printing On Demand (POD) te bestellen.

Leveringsvoorwaarden en BTW nummers

BTW-nummers:

SPIE Nederland B.V. –  NL8062 50 604B01
SPIE-ICS  –  NL8520 09 707B01

Download hier de leveringsvoorwaarden:

Disclaimer
Bij het samenstellen van de website en haar inhoud is met zorg te werk gegaan. SPIE Nederland B.V. kan er niet voor instaan dat beelden en tekst aansluiten bij het doel waarmee de bezoeker de website raadpleegt. SPIE Nederland B.V. kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor acties gebaseerd op de verstrekte teksten, prijzen, beelden dan wel de werking van de website.

Privacy statement.
Klik hier voor de onze privacy statment