Menu Search
Terug naar Nieuws

Home Nieuws SPIE verbindt zich aan Olympisch topschermer Bas Verwijlen

SPIE verbindt zich aan Olympisch topschermer Bas Verwijlen

SPIE heeft gisteren een sponsorovereenkomst afgesloten met de Nederlands topschermer Bas Verwijlen. SPIE ondersteunt hem op zijn weg naar zijn vierde Olympische Spelen in 2020.

Jan Arends, directeur van de marktsegmenten Smart city en Energies van SPIE Nederland, ziet de link tussen het werk van SPIE en de sport: “Voor beide partijen draait het om prestatie, kwaliteit, veiligheid en individuele prestatie binnen een team. Het schermen is vooral in Frankrijk, waar ons moederbedrijf is gevestigd, een sport met aanzien. Dat alles maakt dat we graag de samenwerking met Bas, zijn sport en zijn netwerk aangaan.”

Bas Verwijlen ziet overeenkomst op het gebied van verbetering door innovatie: “SPIE moet dagelijks optimaal presteren en onderscheidt zich ten opzichte van haar concurrenten door innovatie. Nieuwe methoden om dingen met maar 1 of 2% te verbeteren. Dat is precies waar ik ook iedere dag mee bezig ben.”

SPIE en belangenbehartiger Fred van der Hoorn van FSM, hebben een overeenkomst kunnen sluiten die zowel zakelijk als sportief tot topprestaties moet gaan leiden.

 

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Miranda Vromans

+31 (0)76 544 5467 m.vromans@spie.com